Usein kysytyt kysymykset Liityin mukaan. Kuinka pääsen kirjautumaan sisään?

Sait liittymisen yhteydessä sähköpostiisi käyttäjätunnukset. Kirjaudu käyttäjätunnuksilla sisään sivustolle. 

Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansiot.

Kuinka katselen videoita?

Videot lähetetään www.mantralehti.fi -sivustolla. Pääset katsomaan videoita, kun kirjaudut sisään palveluun käyttäjätunnuksilla, jotka saat oston yhteydessä. Video löytyy päävalikosta heti etusivulta. Jotta videot toimisivat parhaiten, suosittelemme käyttämään katseluun Google Chrome -selainta. Mikäli kuitenkin haluat käyttää jotakin muuta selainta, varmista, että selaimen päivitykset ovat ajantasalla.

Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä webinaaria katsellessa.

Kuinka pääsen lukemaan digilehteäni?

Luot ensimmäisen tilauksesi yhteydessä itsellesi asiakastilin. Sait ostosi jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiisi käyttäjätunnukset. Kirjaudu käyttäjätunnuksillasi sisään osoitteessa https://mantralehti.fi/jasenille

Kun olet kirjautunut sisään, näet kaikki tilaamasi tuotteet.

Mantra-digilehti myös aikaisemmin ilmestyneet ovat luettavissa koko tilausjaksosi ajan.

En ole saanut käyttäjätunnuksia tai unohdin salasanani. Mitä teen?

Voit tilata uuden salasanan Jäsenille -sivulla olevan kirjautumiskentän alapuolella olevasta Salasana unohtunut? -linkistä. Jos et ole saanut käyttäjätunnuksia palveluun, vaikka olet ostanut tuotteen, voit yrittää tilata salasanan sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit tilaukset/liittymisen yhteydessä. Tarkista myös sähköpostisi roskapostikansiot. Mikäli et edelleenkään saanut salasanaa, ole yhteydessä asiakaspalveluun: mantra-lehti(at)outlook.com

Mitkä ovat maksutavat?

Yleisimmät verkkopankkimaksut ja korttimaksut.

Palvelun tarjoaa Holvi

Milloin seuraava lehti ilmestyy?

Ilmestymisaikataulun löydät tästä.

Mitä tarkoittaa kestotilaus?

Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun laskutusjakson mukaisesti voimassaolevaan kestotilaushintaan. Tilauksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä kaksi viikkoa ennen uuden laskutusjakson alkua. Jos tilaaja muulloin haluaa irtisanoa kestotilauksensa, on hän velvollinen maksamaan irtisanomisen voimaantuloon saakka lähetetyt lehdet. Lähetetyt lehdet veloitetaan erillishinnaston mukaan. Jos laskutusjakso tai maksueriä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päätetään maksetun jakson loppuun. Tilaajalla on kuluttajasuojalain 6. luvun 15 §:n ja 16 §:n 6. kohdan mukaisesti oikeus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden tai laskun/tilausvahvistuksen vastaanottamisesta veloituksetta peruuttaa tekemänsä uusi määräaikainen tai kestotilaus. Peruuttamisilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Saatuja lehtiä ei tarvitse palauttaa.

Mitä tarkoittaa määräaikainen tilaus?

Tilaus on määräaikainen tilaus ja päättyy tilausjakson loppuun, mikäli asiakas ei ole tehnyt jatkotilausta. Mikäli tilaus peruutetaan kesken tilausjakson, veloitetaan lehdet erillishinnaston mukaan. Järjestelmämme lähettää automaattisesti päättyville tilausjaksoille tiedon siitä, että tilaus on päättymässä ja sen voi uusia helposti vain suorittamalla jatkotilauksen summan. Mikäli suoritusta ei tule, niin lehden toimitus päättyy automaattisesti, eikä siitä tarvitse tehdä erillistä ilmoitusta silloin kun kyseessä on määräaikainen tilaus.